Digitalne fotografije

 

Svoje delo opravljam s strastjo. Rada ustvarjam čudovite fotografije in všeč mi je misel, da bodo te fotografije ostale kot spomin na pretekle dni. Dni, ki jih ne bomo dobili povrnjene, a lahko ostanejo z nami za vedno kot dokaz, da smo živeli, da smo ljubili.

Živimo v digitalni dobi. Na računalnikih in telefonih imamo shranjenih na tisoče fotografij sebe, svoje družine in prijateljev. Število fotografij ekspresno  naraste, ko dobimo otroka. A v najbolj fotografirani generaciji, bodo otroci ostali brez spominov na otroštvo. Tehnologija se spreminja in fotografije shranjene na različnih digitalnih medijih bodo neizogibno izgubljene. Digitalizacija sveta nam je spremenila način razmišljanja. Vse želimo imeti takoj in zdaj, preposlati fotografije babici in dedku, jih objaviti na socialnih omrežjih, da jih bodo lahko občudovali še drugi. In prejemnik jih je vesel, jih z zanimanjem občuduje 3 sekunde, dokler njegovo pozornost ne ukrade kaj drugega. Se vi še spomnete pregledovanja družinskih albumov? Jih pokažete svojim otrokom? Bodo oni imeli kaj pokazati vašim vnukom?

To je stvar v katero močno verjamem in vas vse spodbujam: TISKAJTE fotografije, da vam ne bo čez desetletje žal izgubljenih spominov…