Fotografiranje novorojenčkov

Najprimernejša starost za fotografiranje novorojenčka je v prvih 7-12 dneh po rojstvu. Z vsakim dnem vaš otroček postaja bolj dovzeten za dražljaje iz okolice in posledično je njegov spanec manj trden, poleg tega jih je pa le kratek čas mogoče zviti v pozice, ki spominjajo na njihov položaj v vašem trebuščku.

Kot mamica se zavedam, da lahko prihod novega člana v družino prinese veliko začetnega prilagajanja in privajanja. Zato je moj cilj izkušnjo narediti čim bolj prijetno in enostavno za vas. Fotografiranje poteka v domačem studiu v Lescah, kjer vas čaka minimalistično opremljen prostor, ki nudi vse kar potrebujem, da ustvarim najlepše fotografije vašega novorojenčka. Starši si pa lahko čas krajšate na udobnem kavču ob dobri kavici ali čaju. Čeprav se lahko pot do studia za novopečene starše zdi zaskrbljujoča, vam zagotavljam, da je edina vaša skrb ta, da pridete do studia. Za vse ostalo bom tu jaz.

250€ je investicija v fotografiranje vašega novorojenčka. Vključuje fotografiranje in obdelavo 20 digitalnih fotografij. Večina staršev se odloči, da svoje spomine ohrani tudi v tiskani obliki. Cene produktov, ki so vam na voljo pri Malih prstkih se gibljejo od 150€ naprej. Več o sami ponudbi izveste na fotografiranju.